Nieuws

08-01-2019 - Top 2000 Live - Fire! I Atlas theater Emmen

Top 2000 Live - Fire! I Atlas theater Emmen

Met de komst van de wintermaanden zit heel Nederland zich te verheugen op de Top 2000, die dit jaar alweer de twintigste editie beleeft. Om ons warm te houden, speelt Top 2000 Live in die periode met vuur. Dat is voor veel artiesten, denk aan Adele, Bruce Springsteen of Ed Sheeran, immers de inspiratiebron voor hartverwarmende songs.

De elfkoppige band serveert een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock-, pop-, soul- en nederbeatrepertoire vanaf de sixties tot nu. Dat wordt meezingen en swingen, tijdens een feestje waar de vonken van afspatten.

TJINDJARA IS DIT SEIZOEN DE TOP 2000 LIVE DIVA!
Tijdens de komende top 2000 live theaterronde onder de titel “FIRE” zal Tjindjara de plek van de eerder aangekondigde Patricia van Haastrecht tot de hare maken.

Voor meer informatie www.atlastheater.nl

« Naar het agenda overzicht
Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook