Toeristische attracties

Toeristische attracties

Drenthe

Drenthe biedt vele mogelijkheden voor de recreant. De combinatie van een ongekende mooie natuur, veel historische cultuurgoed, rust, ruimte. Landelijke bekendheid geniet Drenthe dankzij het voortreffelijk fietspaden net dat de hele provincie doorkruist.

Fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook voor wandelaars zijn er vele mogelijkheden.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Op 31 december gingen na 80 jaar de deuren van Dierenpark Emmen, gelegen midden in het centrum dicht. Momenteel worden de dieren verhuist naar de rand van het centrum en wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe park. Vanaf 25 maart zijn alle dieren weer te bewonderen in wereld van Jungola, Serenga of Nortica van het nieuwe Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een belevingsparkt waar je wordt meegenomen in diverse werelden. De verwachting is dat hier net als bij Dierenparkt Emmen veel bezoekers op af zullen komen.

Kortom, tijdens uw verblijf in Emmen hoeft u zich niet te vervelen. Hieronder hebben we een aantal bezienwaardigheden nog even voor u op een rijtje gezet.

Op een afstand van 1 kilometer van ons hotel vindt u:

Op een afstand van 10 à 25 kilometer van ons hotel vindt u:

Op een afstand van 25 à 45 kilometer van ons hotel vindt u:

Voor meer informatie over Emmen, kijk dan ook eens op www.emmen.nl

Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook