Restaurant De Heeren van Boerland

Welkom bij De Heeren van Boerland


De Heeren van Boerland is een sfeervolle eetcafé-restaurant, en maakt onderdeel uit van Stads-Hotel Boerland. U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte-gerechten.

Doordat De Heeren van Boerland zowel de functie heeft van hotelbar, café en eetgelegenheid, vertoeft er een divers publiek uit alle windhoeken van de wereld, waardoor er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Voordelige dagschotels, traditionele gerechten, specialiteiten en verse seizoensgerechten.... elke keer anders!

Onze menukaart wordt vier keer per jaar vernieuwd, waarbij we uiteraard rekening houden met het seizoen en met altijd populair blijvende gerechten. 

Tijdens de zomermaanden is het mogelijk buiten te eten op ons terras dat uit kijkt over de hoofdstraat, met uitzicht op de Grote Kerk.    


Nieuw van de tap...Heineken H41

Vijf jaar geleden werd een verrassende ontdekking gedaan: in de koude bossen van Patagonië werd de moedergist van de Heineken A-gist gevonden. Een zeldzame, wilde gist, nooit eerder gebruikt om bier van te brouwen. De brouwers van Heineken konden deze kans niet laten liggen en brouwden Heineken H41, de eerste Heineken 'Wild Lager'.

H41 verwijst naar de breedtegraad van de locatie waar de zeldzame gist werd ontdekt: 41° Zuid en 71° West. 

Kom jij dit speciaal bier proeven?......


TIP!: Ons Restaurant/café is dagelijks geopend. We raden je wel aan een tafel te reserveren, vooral in het weekend en in juli & augustus. Hotelgasten kunnen de tafelreservering al doorgeven bij de hotelboeking.

Heeft u wat te vieren?

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw privéfeest, verjaardag, jubileum of receptie? Dan is ‘De Heeren van Boerland’ uitermate geschikt! Wij bieden een standaardarrangement aan van 21.00 tot 01.00 op vrijdag, zaterdag en zondag. Het arrangement bestaat uit onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd en sterke drank), nootjes, koude hapjes, warme bittergarnituur en bediening.

Wilt u reserveren neem dan contact met ons op. Indien u wensen heeft ten aanzien van uw arrangement, dan is het ook mogelijk een offerte op maat te maken.

Als u hier klikt krijgt u een impressie van ons restaurant.

Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook