Kamerinformatie

Kamerinformatie

Stads-hotel Boerland is gelegen in het gezellige centrum van Emmen en ondergebracht in een van de laatste historische panden. Mede door de kleinschaligheid kenmerkt het hotel zich door zijn persoonlijke karakter en ongedwongen sfeer.
Kortom, Stads-Hotel Boerland biedt u een uitstekend uitgangspunt voor zowel uw zakelijk als recreatief verblijf.

Temidden van winkels, markten, restaurants en natuurlijk Wildland Adventure Zoo Emmen op loopafstand het hotel, vindt u in het monumentale gedeelte van het pand ons sfeervolle eetcafe met groot terras. De avonden kunt u vullen aan de bar in het eetcafe met gezellige zithoek.

Op de eerste etage beschikt Stads-Hotel Boerland over 17 comfortabele hotelkamers. Naast een verzorgd interieur zijn alle kamers voorzien van:

  • Douche of bad en toilet
  • Airconditioning
  • Haarföhn
  • Televisie (kabel)
  • Gratis Wireless internet (WiFi)

Met Wildland Adventure Zoo Emmen op nog geen 150 meter afstand van het hotel en een centrum met altijd volop activiteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Gratis sporten bij De Sportschool

Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van De Sportschool Emmen, welke zich bevindt op loopafstand van ons hotel. Vraag naar de voorwaarden bij de receptie. Voor informatie en openingstijden klik hier.

Direct online reserveren?

Wilt u direct online een kamer reserveren? Dat kan, klik hier om uw reservering te maken.
 

 

Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook