Wildlands Adventure Zoo officieel geopend

Wildlands Adventure Zoo officieel geopend

Wildlands Adventure Zoo officieel geopend

Vandaag is Wildland Adventure Zoo Emmen officieel geopend door Koning Willem-Alexander. Na twee en een half jaar bouwen was het vanmiddag zo ver. Door het onthullen in de plaquette in de grootste tropische kas van Europa is het belevingspark dan officieel geopend.

Aanvankelijk zou Koning Willem-Alexander niet langs de ijsberen gaan, maar op speciaal verzoek van de Koning is een bezoek aan de ijsberen toch in het programma gekomen. De Koning werd rondgeleid door Frankwin van Beers, directeur van Wildlands.

Mocht u Wildlands Adventure Zoo willen bezoeken, dan moet u nog heel even geduld hebben. Het park is vanaf 25 maart geopend voor publiek.

Boek bij ons een Wildlands weekend. Wij hebben een speciale openingsaanbieding klik hier om het arrangement te bekijken.

« Naar het nieuws overzicht
Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook