Vernieuwde De Heeren van Boerland is geopend

Vernieuwde De Heeren van Boerland is geopend

Vernieuwde De Heeren van Boerland is geopend

Na een week verbouwen is de vernieuwde De Heeren van Boerland weer geopend!

De verbouwing
Een week lang leidingen wegwerken, isoleren, behangen, verven en veel zaken vernieuwen is dan de verbouwing van De Heeren van Boerland afgerond. Met deze grondige update hebben we geprobeerd de gezellig sfeer die we hadden te behouden maar dan meer anno 2016.

Menukaart
Bij een vernieuwd interieur en meubilair hoor ook een nieuwe menu kaart. Zo vindt u op onze menu kaart nieuwe maar ook vertrouwde gerechten. Onze lunchkaart met rijk belegde broodjes, uitsmijters en diverse plates maar natuurlijk ook de vertrouwde pannenkoeken zijn gebleven.

Onze a la carte kaart met diverse voorgerechten, hoofdgerechten vlees, vis of vegetarische en overheerlijke na gerechten. Maar ook voor een gezellige borrel aan de bar bent u nog steeds van harte welkom.

Kom ook langs en beleef De Heeren van Boerland 2.0

« Naar het nieuws overzicht
Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook