Markt Emmen beste van het land

Markt Emmen beste van het land

Markt Emmen beste van het land

De vrijdagmarkt in Emmen is dit jaar verkozen tot de beste grote markt van het land. De organisator van de verkiezing, de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, zegt dat op de markt in Emmen de producten divers zijn en er veel te beleven is.

Volgens de jury heeft de markt een logische looproute waarmee consumenten alle kooplieden op de markt tegekomen. Ook maakt de markt goed gebruik van internet.

Leuk shoppen
De markt heeft een site en zit op Twitter en Facebook. De markt in Emmen is een echte 'funmarkt', waar het leuk shoppen is, aldus de brancheorganisatie.

Andere genomineerden waren de dinsdagmarkt in Doetinchem en de donderdagmarkt in Valkenswaard. In de categorie middelgrote markt won Winterswijk en de beste kleine markt is die in Gulpen.

Bron: nos.nl

« Naar het nieuws overzicht
Direct reserveren bij Stads-Hotel Boerland in Emmen

Hotel

Met Wildlands op nog geen 200m afstand van het hotel, met 17 comfortabele kamers, en een centrum met altijd volop aktiviteiten, zal Emmen ook u zeker aanspreken.

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor uw lunch, uw kleine gerechten en uw diner. Wij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte gerechten.

Like en volg ons op Facebook